Over ons

Verkeerseducatiezwolle staat voor kwaliteit en transparantie. Het doel van de rijschool is het opleiden van de kandidaat tot een zelfstandige, veilige en volwassen bestuurder.


Verkeerseducatiezwolle is opgericht door een enthousiaste energieke man, die de ambitie had om een rijschool op te richten waarin de normen ‘kwaliteit’ en ‘transparantie’ centraal staan. De behoefte om leerlingen op een unieke wijze te begeleiden is ontstaan tijdens zijn werk bij zijn vorige werkgever.


In deze digitale wereld kan een rijschool niet langer achterblijven, daarom heeft Verkeerseducatiezwolle de mogelijkheid gecreëerd om alle persoonlijke instructies, praktijksituaties en alle andere onderdelen die de kwaliteit van de rijles moeten bevorderen, digitaal aan te leveren. Middels deze methode kunnen leerlingen op ieder gewenst moment nog eens terugblikken op bepaalde situaties die zij tijdens de les zijn tegengekomen.


Om de ‘kwaliteit’ van iedere rijles te kunnen garanderen bent je als leerling verzekerd van een persoonlijke begeleiding. Daarbij is het fijn om te weten dat de rijlessen worden aangeboden door dezelfde rij-instructeur en dat je altijd in dezelfde lesauto rijdt. Hierdoor wordt een ideale lessituatie gecreëerd.

De norm ‘transparantie’ is het centrale standpunt binnen Verkeerseducatiezwolle. Iedere persoon is uniek en verdient daarom ook een unieke begeleiding. Alle zaken worden op tijd gecommuniceerd naar de leerling.